2009. január 3., szombat

Joghurtos csirke

Ez JD receptje!!!

Csirke - és pulykamellből is készítettem már,mindkettő nagyon fincsi lett!
A csirke- vagy pulykamellfilét kicsit kiklopfolom,sóval,borssal megszórom.Egy-egy szelet sonkát teszek minden hússzeletre és feltekerem, ha kell hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítem és a tepsibe helyezem.
Egy 500 ml -es natúr joghurtot összekeverek kakukkfűvel és ezzel locsolom meg a hústekercseket.Reszelt sajttal megszórom a tetejét. Lefedem alufóliával, és egy ideig így lefedve sütöm, majd a vége felé leveszem a fóliát és úgy is sütöm egy darabig, amíg a sajt meg nem pirul.

1 megjegyzés:

Lobelin írta...

Szia!
Elkészítettem ezt a receptedet, nagyon finom lett!-)
Nekem csak egy gondom volt vele, hogy rengeted levet engedett így a joghurtos öntet, sajt nagyrészt lefolyott róla...:( Te leöntöd menet közben a levet róla, de így a joghurt nem öntődik ki? Vagy hogy csinálod?
Köszi!
Üdv.
Bea