2013. június 22., szombat

Cseresznyés kuglóf

  • 1 bögre joghurt
  • 0,5 bögre olaj
  • 0,5 bögre cukor
  • 2 tojás
  • 2 bögre liszt
  • 1 sütőpor
  • cseresznye
  • + 2 ek kakaópor
  • + porcukor
A hozzávaókat a cseresznye kivételével öntsd egy edénybe,keverd össze. Egy kuglófformába rétegezd a tésztát és a cseresznyét. Az utolsó adag tésztához keverd hozzá a kakaóport és ez legyen az utolsó réteg. Mehet az egész a 200C-ra előmelegített sütőbe.Tetejére porcukor.

2 megjegyzés:

KZsolt írta...

Tisztelt Szerkesztő!

A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

Az együttműködését előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Kovács Zsolt, Projektvezető

iNNOField Kft

Reni írta...

Tisztelt Kovács Zsolt!
Elküldtem az e-mail címemet!
Üdv:
Reni