2008. november 27., csütörtök

Pattogatott kukoricás torta

Hozzávalók:

300 g tejcsokoládé,90g pattogatott kukorica,6 db színtelen zselatin lap(én ezt zselatin fix-el helyettesítettem),500 g túró,150ml tejföl,50 g kristálycukor,2 csomag vaníliás cukor,300 ml habtejszín,1 citrom leve

Elkészítése:

A kukoricát kipattogtatjuk,rá kell önteni a felolvasztott csokit,majd a masszát egy kibélelt tortaformába beleegyengetjük a masszát.A zselatinhoz hozzákeverjük a túrót,a tejfölt,a cukrot és a citrom levét.A tejszínt verjük kemény habbá a vanilíás cukorral,keverjük össze a túrókrémmel,majd simítsuk a masszát a kukoricás tortalapra.Lehűtve csokireszelékkel tálaljuk!

Nincsenek megjegyzések: