2009. február 28., szombat

Díj


Ezt a díjat kaptam Jd-től!

Ha Ő nincs akkor díjat sem kaphattam volna,hiszen akkor nem is lenne ez a blogom.
Valóban sokat törtem a fejemet érdemes-e nekem "főzős" blogot indítani,mert ami igaz az igaz én napi szinten nem főzök.Sütni viszont imádok...és úgy gondoltam legfeljebb magamnak gyűjtöm egy helyre az összes receptet amit kipróbáltam.Hát így kezdődött...És amikor kezdtek gyűlni a rendszeres olvasók és amikor jöttek az első kérdések vagy dícséretek akkor bizony kezdtem azt hinni,hogy mégis jól döntöttem.

Köszönöm Dórim a bíztatást!Köszönöm a díjat!

A feladatom az , hogy én is továbbadjam 3 embernek!

Az első : Tökmag lenne...nála láttam olyan recepteket amit én is ismerek...nála láttam olyan recepteket amiket én is ki szeretnék próbálni majd kicsit ráérősebb időmben.

A második: szBsz lenne...tetszik a lelkesedése, tetszik,hogy nem adja fel ha elsőre nem lesz olyan amilyennek szeretné...és gyönyörű lett a Dobos tortája!!!

A harmadik Puccos lenne... mégpedig azért mert az indíttatás nála is hasonló volt mint nálam, hogy elsősorban legyenek meg egy helyen a receptek.Aztán ugye ki tudja miből lesz a cserebogár...még a végén Övé lesz a legszebb és legjobb gasztro blog!

5 megjegyzés:

Ebdette írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám , estére én is összeszedem a gondolataimat :) Egyenlőre egy zene, neked -is- blogomban:)

linbori írta...

Puccosnak van gasztroblogja? Kérem a linket lécci,lécci,lécci!

tökmagi írta...

Nagyon szépen köszönöm.nagyon jól esik.:)

Andrea írta...

Gratulálok!!!Mindig kukkolom ám a reciket is! :)Puszi!

Puccos írta...

Én is köszönöm!!!Mostanában nem lesz időm de igyekezni fogok kitenni tovább adni!