Tésztához:
- 2 bögre liszt
- 1 bögre natúr joghurt
- 1 sütőpor
- 1 kk só
- 2 ek olaj
- pizzakrém/ paradicsomsűrítmény
- oregano
- sonka/ kolbász
- 1 tojás
- 200 gr reszelt trapista
A lisztet összekevertem a sütőporral, hozzáadtam a joghurtot, olajat és a sót, majd addig kevertem amíg egynemű tésztát kaptam. Egy tepsit vajaztam, liszteztem, és beleterítettem a tésztát. Erre jön a paradicsomsűrítmény, (vagy ketchup, vagy pizzakrém, ki mit szeret), erre oregano, erre a felcsíkozott sonka, kolbász,olivabogyó. Megy az egész a sütőbe, 220 C-on kell neki egy olyan 15 perc. Ezután kivettem rá öntöttem egy felvert tojást és megszórtam jó alaposan reszelt sajttal!
1 megjegyzés:
Évához tényleg érdemes időnként benézni! Én a szerb ételeit szeretem! A gibanicája mesés, érdemes Neked is kipróbálnod!
Megjegyzés küldése