A tészta hozzávalói:
- 2 csomag gesztenyemassza (50 dkg)
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg margarin
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 9 dl tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1 cs. babapiskóta
- fél üveg rum aroma
- 2 adag lefőzött kávé
- 0,5 tejszín
- 2 ek porcukor
A krémhez megfőzzük a pudingot (9 deci tejben 3 csomag porcukor nélkül) és lehűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, majd összekeverjük a pudinggal. A krém felét a gesztenyés alapra kenjük. Lefőzünk 2 adag kávét, összekeverjük a rum aromával és belemártjuk a babapiskótát, amit aztán a krémre rakunk. (Csak pár mp-re áztassuk, különben szétmálik hamar.) A piskótás réteg után a krém másiki fele következik.
A tejszínt a porcukorral felverjük, és utolsó rétegként a sütire borítjuk. Reszelt csokival,cukordarával díszíthető.
Pár óra alatt összeáll a hűtőben és szépen szeletelhető.
1 megjegyzés:
Ezt muszáj lesz megcsinálnom, annyiraaa guszta.
Megjegyzés küldése