2009. június 7., vasárnap

Sertésraguleves tejföllel-mustárral


Hozzávalók:

50 dkg sertéscomb
cukorborsó
sárgarépa
fehérrépa
vöröshagyma
citromlé
1 ek. mustár
1,5 ek liszt
1,5 dl tejföl
olaj
ételízesítő
petrezselyem(akár szárított is)

Az apróra vágott hagymát az olajon megpirítottam, majd hozzáadtam a kockákra vágott sertéshúst és fehéredésig pirítottam.Felengedtem vízzel,megszórtam ételízesítővel és puhára pároltam a húst.Mivel a sárgarépa és a cukorborsó is friss- idei- volt ezért csak akkor tettem bele amikor már a húst majdnem készre főtt.
Tejfölös habarással sűrítettem és beletettem a mustárt,majd ízesítettem citromlével és petrezselyemmel és tésztát főztem bele a végén.

1 megjegyzés:

JD írta...

Nagyon klasszul hangzik, még nem próbáltam így... de ami késik, nem múlik :)