Áron fiam kívánsága volt a babgulyás...ő nem szereti a húst...így meg azért jutott neki is sűrűje nem csak a leve:))
Azért persze hús is került bele a mi kedvünkért...a kész levesből pedig én elcseréltem a babot húsra vele, mert a babot meg én nem szeretem:)) Érdemes így főzni?
Egyébként minden a szokásos módon készült...az apróra darabolt hagymát olajon megpirítottam, rákerült a hús,kömény, bors...amikor a hús már egyenletesen fehér volt akkor levettem a tűzről, tettem rá őrölt paprikát,gulyáskrémet, kevés sót...beletettem a sárgarépát a zöldséget,krumplit,zeller levelét...felöntöttem vízzel...a babot én külön főztem meg, csak a végén került bele a levesbe...csakúgy mint a csipetke.
1 megjegyzés:
Nem lehet megunni, igazi finomság
Megjegyzés küldése